Persbericht: DIANA Sport steunt open water zwemmer Jan-Willem van der Graaff tijdens zijn kanaalovertocht

06/05/2013 DIANA Sport, het bedrijf van de bekende zwemsport artikelen,  kondigt met trots het vervolg van de samenwerking met Jan-Willem van der Graaff aan.

Ook aanstormend talent van het open water seizoen 2012, Pepijn Smits, zal komend open water seizoen te bewonderen zijn in een open water zwempak van Diana.

In 2012 is er een goede samenwerking ontstaan tussen Diana sport en Jan-Willem van der Graaff. Na een erg goed seizoen (winnaar Nederlands klassement senioren en diverse goede prestaties in het internationale veld) is besloten om deze samenwerking te verlengen en uit te breiden. Tevens heeft Jan-Willem zich voor de zomer van 2013 een erg uitdagend doel gesteld: Het overzwemmen van het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk! Om hiervoor optimaal te kunnen trainen en om ook tijdens het kanaal optimaal te kunnen presteren zal hij voorzien worden van een volledige trainings- en wedstrijd-uitrusting van Diana sport.

De trots van Diana is de Diana Submarine TF2. De Diana Submarine TF2 maakt gebruik van een geavanceerde hydrofobisch (waterafstotend) materiaal met een speciale behandeling van nano-keramische deeltjes. Door gebruik te maken van deze behandeling wordt de bijbehorende wrijving met 9% gereduceerd. De Diana Submarine TF2 is verkrijgbaar  in bijzondere kleursamenstellingen. Wedstrijdzwemkleding  gemaakt om  te winnen! Dit zal dan ook de zwemkleding zijn waarin Jan-Willem Het Kanaal over zal zwemmen.

Voor Diana Sport is Jan-Willem van der Graaff samen met Pepijn Smits het gezicht voor het open water zwemmen in Nederland; twee kampioenen die door vele zwemmers  geliefd en gerespecteerd worden door hun buitengewone goede resultaten. En dat is dan ook precies de reden, waarom Diana Sport bijzonder trots is om haar naam aan hen te koppelen.

Zowel Jan-Willem en Pepijn zijn ook erg blij met de samenwerking. Diana Sport is een trots Italiaans merk, dat op technologisch gebied vooruitstrevend is, en niet alleen op het gebied van zwemmen, maar ook in de triathlon.

Sinds 2010 is DIANA weer terug op de Nederlandse zwemmarkt. In samenwerking met Reki Sport  Sint-Oedenrode worden de zwemartikelen aan de zwemmers gebracht.  Sinds februari 2013 is ook de genoemde Diana Submarine TF2 met nano-keramische behandeling in de Nederlandse zwembaden te bewonderen. Reki Sport is te bereiken via www.dianazwemkleding.nl  of te bezoeken bij het Huys van Waaren in Sint-Oedenrode, een shop in shop concept.

foto dankzij zwemkroniek