U bent hier

Groningen (Swim Challenge) - NED

Groningen Swim Challenge 2021 gaat door: inschrijving vervroegd

Het duurt nog even, maar op zaterdag 28 augustus 2021 vindt de zevende editie van Groningen Swim Challenge plaats. Dat maakte de organisatie bekend. De editie van dit jaar ging vanwege corona niet door. Omdat het gemis van het event volgens de organisatie zo groot is, is de inschrijving voor komende editie vervroegd: zwemteams en individuele zwemmers kunnen zich nu al inschrijven.

Watervlugge Robben zwemt acht kilometer voor goed doel

Watervlug is Arjen Robben altijd al geweest. Zaterdag nam hij die typering helemaal letterlijk door acht kilometer te zwemmen in open water.

Robben, inmiddels voetballer in ruste, deed dat als ambassadeur van de Swim Challenge Groningen.

Groningen Swim Challenge

Datum: 
zaterdag, 25 augustus, 2018 (Hele dag)

Swim Challenge/City Swim

De stichting Groningen Swim Challenge organiseert elk jaar een fantastische zwemestafette van Zoutkamp naar hartje stad Groningen. Dwars door het Reitdiep, dus met recht een challenge.

Ultieme uitdaging: 50 km zwemmen van Lauwersoog naar Stad

De Stichting Groningen Swim Challenge houdt zaterdag 25 augustus voor het eerst de Ultra Challenge. Tijdens deze ultieme uitdaging zwemmen zeven teams van de haven van het Rode Hooft in Lauwersoog in estafettevorm naar de stad Groningen.

Swim Challenge: Magische grens van 100.000 euro bereikt voor kankeronderzoek

WINSCHOTEN/GRONINGEN 

De deelnemers aan de Swim Challenge hebben reeds 100.000 euro aan sponsorgeld ingezameld voor het UMCG Kanker Researchfonds. Hiermee komt het recordbedrag van 2017, 147.500 euro, steeds meer binnen handbereik.