U bent hier

Extra Trainingskamp De Weerribben: Verbeter jouw open water skills!!

1 bericht / 0 nieuw
alexander hulleman
Extra Trainingskamp De Weerribben: Verbeter jouw open water skills!!

Doordat het reguliere trainingskamp van 29 juni tot 1 juli al volgeboekt is en er best wat mensen op de reservelijst stonden, heeft Sport-Active Nederland besloten om nog een trainingsweekend te houden. Van vrijdag 16 tot zondag 18 juni 2018.

Drie dagen trainen in de natuur. Dat is het Open water zwemweekend de Weerribben! En niet alleen trainen. Op zaterdag 17 juni mag jij een exclusieve tocht maken door natuurpark de Weerribben. Deze zwemtocht is alleen voor deelnemers van dit trainingskamp.

Verblijf
Je verblijft in een luxe Toscaanse Villa waar elke dag een heerlijk ontbijt en lunch voor je wordt geserveerd. Op vrijdagavond schuif je aan tijdens bij een pasta party en op de zaterdag na de Weerribben Zwemtocht word je feestelijk ontvangen met een barbecue. Je slaapt samen met iemand op een kamer, maar je kunt er ook voor kiezen om tegen een meerprijs een éénpersoonskamer te boeken.

Trainingen
We trainen op diverse locaties, waardoor alle facetten van het open water zwemmen aan bod komen. Op vrijdag trainen we in een kanaal waarbij de nadruk ligt op afstanden maken, het keren van boeien en de start. Op de zaterdagmorgen zwemmen we in een groot meer, waar we de nadruk leggen op het navigeren op verschillende boeien. Op zondag zwemmen we door het mooie Giethoorn! Een unieke locatie waar je niet zomaar mag zwemmen! De afstanden die worden gezwommen per training zijn verschillend en kun je zelf aangeven.

Lezing IJsselmeer en Kanaaloversteek
Tijdens dit trainingsweekend krijg je een lezing over de IJsselmeer- en kanaaloversteek van ervaringsdeskundigen die de oversteken hebben volbracht. Zij kunnen al je vragen beantwoorden over het lange afstand zwemmen, zoals bijvoorbeeld over voeding, trainen naar een oversteek en begeleiding.

Wielrennen
Op zondagmiddag is het trainingskamp na een afsluitende lunch ten einde. Echter bestaat de mogelijkheid om met het Sport-Active Nederland peloton een mooie wielrenrit van ongeveer 90km Dwars door de Kop van Overijssel te maken. Hier kun je gratis aan deelnemen!

Kijk voor het volledige programma of voor boeken van dit trainingskamp op:

http://sport-active.nl/openwater.html​v

 

Aangepast door: richard broer op 22/04/2018 - 11:23