Uitslagen "De Bosbaan te Heerjansdam"

Datum: 
zaterdag, 28 juli, 2018 - 00:00 t/m zondag, 29 juli, 2018 - 23:45

Na twee uiterst hectische weken kunnen we als organisatieteam terugkijken op een zeer geslaagd ONK Open Water. Na de melding dat het water op De Bosbaan er niet goed uit zag zijn we aan de slag gegaan met Plan B, welke door een blauwalgmelding ook in de risico hoek kwam. Ondertussen hadden 3 organisaties hun hulp aangeboden, Hoorn, 't Y/Gaasperplas en Heerjansdam. In overleg met de KNZB besloten in te zetten op twee dagen Heerjansdam, waar het Bosbaan programma bijna 1-op-1 gezwommen kon worden.

Plan C was een feit, we konden weer bouwen. De keuze in een hoekje gaan zitten huilen is niet bij ons opgekomen, zwemmend Nederland rekent op een NK in het weekend van 28 en 29 juli, wij gaan daarvoor zorgen! 

Ik kan niet iedereen bedanken, maar ga toch een paar mensen noemen voor hun heldendaden: Fer Versteeg, geen uitdaging is te groot, ieder probleem wordt beantwoord met een oplossing, fantastisch! Team Bosbaan, voor het vertrouwen en steun. Lesley Voorn, mijn maatje, geheugen en geweten, niets is te gek, we doen dit samen. Jeroen Dellebeke, vanuit de KNZB, voor al het extra regel en communiceer werk. Alle spontane vrijwilligers, juryleden, Reddingsbrigade Heerhugowaard, deelnemers en hun families, bedankt voor jullie inzet en positieve reacties, dit hield ons op de been!!!

Bedankt voor alles, deze editie gaat de boeken in als: sport verbroederd, SAMEN kunnen we het.

Als je ook hebt genoten van dit weekend en Heerjansdam/De Lansingh wilt bedanken, kom dan 18 augustus zwemmen op hun wedstrijd. 

Open Water zwemmend Nederland, BEDANKT,
Team Bosbaan, Adrie van der Gracht, Eric Tijms, Lesley Voorn, Pascal Palmboom en Hans Schoenmakers