Boek: Hoe pak je water - Alexander Hulleman & Emily Brekelmans

Datum: 
woensdag, 1 augustus, 2018 - 10:00

Op 1 augustus 2018 komt het boek: Hoe pak je water van Emily Brekelmans en Alexander Hulleman uit.

Reserveer nu al het boek:
Hoe pak je water - Hulleman & Brekelmans

In dit boek nemen Emily en Alexander je mee in de wereld van het zwemmen. Ze geven je een complete uitleg over zwemtechniek, keerpunten, open water zwemmen en kracht & corestability oefeningen om je zwemskills te verbeteren. Dit doen ze door tekst en duidelijke instructie foto’s in het boek. Ook vertellen ze aan de hand van leuke, grappige anekdotes en verhalen over hun belevenissen in de zwemsport & triathlonsport.
‘Door dit boek ga je zeker harder zwemmen’, aldus Hulleman. ‘Of je gaat er in ieder geval meer van houden’, vult Brekelmans gauw aan.

Hulleman en Brekelmans zijn eigenaren van Sport-Active Nederland. Hulleman was daarnaast tot 2014 actief in de zwemsport. Hij behoorde jarenlang tot de beste open water zwemmers van Nederland en werd in 2009 zelfs Europees Master Kampioen. Daarnaast bracht hij meerdere boeken uit, waaronder ‘Sotsji, nog aan toe’ waarin hij columns schreef tijdens de Olympische Winterspelen. Brekelmans is een fervent triatleet, nadat ze als zwemster is begonnen bij WZV Waalwijk. Daarnaast is ze gediplomeerd zwemtrainer van de KNZB.

Titel: Hoe pak je water?
Auteur: Alexander Hulleman & Emily Brekelmans
Aantal pagina's: 80 ( 20 fullcolor met duidelijke instructiefoto's)
Prijs: € 14,95

Reserveer nu jouw exemplaar (er wordt maar een beperkte oplage gemaakt) op:
http://www.sport-active.nl/boekhoepakjewater.html

Speciale actie:
Reserveer nu jouw exemplaar en ontvang 8 zwemtrainingen op maat gemaakt voor slechts € 19,95.